Picture
...de kjøper ROSA toalettpapir og såpe!
 
Picture
Gata vi bor i.
Da har vi snart tilbrakt et døgn i Kenya. Egentlig ganske hektisk spør du meg. Shopping er ikke helt min greie. Nødvendig er det -  fiksa internett og fått oss et kenyansk mobilabn. Og det er ikke gjort på 1-2-3. Vi satt og holdt på i nærmere to timer. Nå sitter vi alle foran internett og er musestille. Nesten.

Flyturen gikk også ganske greit. Var så vidt jeg rakk flyet da en trailer hadde skapt sabla mye kø ved Lillestrøm i nordgående retning. Heldigvis gikk det og jeg fikk sjekka inn all bagasje. Etter å ha sagt hade til min kjære Kari og mor & far begynte team Kenya sin ferd mot Øst-Afrika. Etter en 3-4 timers flytur kom vi omsider til Istanbul. Der ventet det et nytt fly til Nairobi (som tok 6 timer). Men frem kom vi. Etter en stund med noen komplikasjoner med bagasjen møtte vi sjåføren vår som kjørte oss til stedet vi skal bo de neste månedene. Der møtte vi Micar (hushjelp) og Shiela (en rottwiler som er snill). Etter en kort stund lå vi alle i hver vår seng og sov som noen steiner. 

De kommende dagene skal vi nyte livet litt med fri før praksisarbeidet starter. Noe vi alle ser veldig frem til :)

 
Det stemmer, om ikke lenge, nærmere og presist 26 januar sitter jeg på et fly til Afrikas horn. Sammen med Marit, Inger og Anette skal vi ha praksis i Nairobi i ca. 4 1/2 måned. Der skal vi jobbe i Pumwani-slummen for en nasjonal bistandsorgansisasjon som heter St. Johns Community Center. De driver hovedsakelig med å hjelpe barn og unge gjennom skole og ut i arbeid. Helt konkret hva våre oppgaver kommer til å bli er fortsatt noe usikkert, men at det blir spennende er helt sikkert!

Kommer til å være i Kenya frem til 10 juni. Regner med at jeg skal klare å oppdatere bloggen med jevne mellomrom.